Dags för en ny logotyp

Har du tänkt att skaffa en ny logotyp? Du kanske har startat nytt företag eller vill fräscha upp den befintliga logotypen? Då har du kommit rätt för jag kan hjälpa dig med din nya företagslogotyp.

Det är mycket att tänka på när man ska skapa en helt ny logotyp. Vad ska den representera? vilket budskap ska den ge? vilka känslor ska den förmedla osv. Utifrån dina önskemål så tar jag fram en unik logotyp som passar ert företag och jag designar logotypen tills du är nöjd!

Just nu endast 3000 kr!

Priset är endast 3000 kr exkl moms (ordinarie 3999 kr. ) för jag gillar helt enkelt ett bra erbjudande.  I priset ingår filer för både tryck och webb så du kan använda logotypen på hemsidor, fakturor, brevpapper, kläder, bilar och andra profilprodukter.

Hur fungerar det att köpa en logotyp?

Först berättar du så mycket som möjligt om logotypen som t ex vad den ska förmedla, bransch, färger, stil, typsnitt osv. Om du har en skiss så bifogar du den bara i formuläret. Om du inte har någon klar idé så kan det hjälpa om du anger logotyper som du gillar och ange gärna vad det är du gillar med dem, det är inget krav men det underlättar. Ta gärna en titt på logopond eller Brands of the world för fler idéer (länkarna öppnas i nya fönster).

Sedan så tar jag fram 3-5 förslag och utifrån dessa förslag så arbetar vi med logotypen tills du är nöjd. Hur lång tid det tar innan logotyp är klar beror oftast på hur snabb du är på att svara och förklara vilka ändringar som ska göras. Svårare än så är det inte!

Betalning

Betalning sker via faktura med 14 dagars netto och levereras efter betalning. Läs mer om betalningsvillkoren

Beställ logotyp

Logotyper